Vragen? bel:
010 450 06 85

HarremanKlantenservice

Kleurstalen aanvragen

Bij het aanvragen van een kleurstaal kunt u het product en het kleurnummer mailen naar info@harremanzonwering.nl
Vermeld hierbij uw adresgegevens en de kleurstalen zullen z.s.m naar u worden opgestuurd.

Bestelling
Na het plaatsen van uw bestelling, neemt Harreman Zonwering en Raambekleding deze direct in behandeling. Behalve als u heeft aangegeven eerst contact te willen hebben voordat de bestelling in behandeling wordt genomen.

Verzending en bezorging
De raamdecoratie zal over het algemeen binnen 10 werkdagen worden verzonden naar het opgegeven adres binnen Nederland en België. De buitenzonwering zal over het algemeen binnen 20 werkdagen klaar zijn voor verzenden. Wij zullen altijd eerst afstemmen wat uw wensen zijn, zonwering gaat namelijk voor 99% in combinatie met montage.

Retouren
Wanneer u een product heeft besteld met een standaard maatvoering, dan kunt u dit product binnen 14 dagen retourneren. Voorwaarde is dat het product compleet, goed en dicht verpakt is.

Retourneren

  • U kunt contact opnemen met onze klantenservice via 010 – 450 06 85 of vul het onderstaand retourformulier in.
  • U ontvangt binnen 48 uur per e-mail instructie betreft de verdere afhandeling van uw bestelde product.
  • Zodra wij uw product retour hebben ontvangen, zullen wij deze beoordelen en een nette en passende oplossing aanbieden.

Uitzonderingen
De volgende producten kunt u niet ruilen of retourneren:

  • Maatwerk producten (dit zijn producten die door maatvoering of kleurstelling speciaal voor u op maat zijn gemaakt).
  • Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.
  • Artikelen die niet in de indien mogelijk originele verpakking zitten.
  • Artikelen die na 14 dagen worden geretourneerd.

Kosten
De kosten voor het retourneren van een product zijn voor uw rekening. Heeft u een beschadigd product ontvangen? Vertoont uw product na enige tijd gebruik mankementen? Vult u dan het contact formulier in. Wij bekijken dan of uw aanvraag binnen de garantieregeling valt en zoeken samen met u snel naar een passende oplossing.

Service en garantie
Harreman Zonwering en Raambekleding hanteert korte lijnen in het bedrijf, zodat er snel en adequaat advies en eventuele oplossingen voor een probleem kunnen worden aangereikt. U krijgt bij ons standaard 2 jaar fabrieksgarantie

Over ons
Harreman Zonwering en Raambekleding heeft ervaring sinds 1998 in verkoop en reparatie van alle soorten zonwering en raambekleding Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een ruime kennis en ervaring hebben opgedaan van uiteenlopende producten die binnen en buiten geleverd en gemonteerd kunnen worden.Deze kennis willen we graag delen met mensen die helder en betrouwbaar advies willen hebben over de diverse zonwering en raambekleding die je in en voor het raam kunt hangen.

Voor bedrijven
Harreman Zonwering en Raambekleding levert en monteert zeker voor bedrijven. Wij kunnen vanaf de opbouw van een gebouw al informatie geven over de verschillende mogelijkheden betreft zonwering en raambekleding. Uiteraard tegen scherpe prijzen en goede adviezen. Deze adviezen kunnen voor korte en lange termijn afgegeven worden. Er ontstaat zo een duidelijk beeld betreft de kosten van de aanschaf en levensduur van de producten.

Vragen
Heeft u vragen dan kunt u het beste mailen omdat er dan eventueel informatie/foto's meegezonden kunnen worden. U kunt uiteraard altijd bellen: 010-450 06 85.

Offerte
Aanvragen via webshop of per mail. info@harremanzonwering.nl

Contact
Harreman Zonwering en Raambekleding
Capelle aan den IJssel
010 450 06 85
info@harremanzonwering.nl
www.harremanzonwering.nl
www.facebook.com/harremanzonwering

K.v.K. 60751428
Btw.nr. NL135649274B01
ING Bank NL80INGB0006512324