Vragen? bel:
010 450 06 85

HarremanVeelgestelde vragen

Bekijk hieronder de vragen, selecteer eventueel een onderwerp
Onderwerp :

Kleurstalen aanvragen

Service

Bij het aanvragen van een kleurstaal kunt u het product en het kleurnummer mailen naar info@harremanzonwering.nl Vermeld hierbij uw adresgegevens en de kleurstalen zullen zsm naar u worden opgestuurd.

Garantie

Service

Harreman Zonwering en Raambekleding hanteert korte lijnen in het bedrijf, zodat er snel en adequaat advies en eventuele oplossingen voor een probleem kunnen worden aangereikt. U krijgt bij ons standaard 2 jaar fabrieksgarantie

Wanneer wordt mijn bestelling verwerkt

Bestelling

Na het plaatsen van uw bestelling, neemt Harreman Zonwering en Raambekleding deze direct in behandeling. Behalve als u heeft aangegeven eerst contact te willen hebben voordat de bestelling in behandeling wordt genomen. (bij de bestelpagina graag een optie om eventueel eerst contact op te laten nemen over de bestelling van de klant door Harreman zonwering, misschien met een vinkje onder aan de pagina)

Hoelang is de levertijd

Levering

De raamdecoratie zal over het algemeen binnen 10 werkdagen worden verzonden naar het opgegeven adres binnen Nederland en België. De buitenzonwering zal over het algemeen binnen 20 werkdagen klaar zijn voor verzenden, Wij zullen altijd eerst afstemmen wat uw wensen zijn. Zonwering gaat namelijk voor 99% in combinatie met montage.